Verwijderen van Geboortetrauma met rozenolie

Deel met andere...Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Almine ontving de volgende vraag en wij denken dat het antwoord interessant en nuttig kan zijn.

V

Pijnen in mijn lichaam alsmede mijn stemmingen, lijken te worden beïnvloed door de maancycli. Hoe kan dit worden geholpen en is dit zelfs mogelijk?

A

De maancycli beïnvloeden de stroom van vloeistoffen in het lichaam. De Arasatma Ademhalingstechnieken zoals gegeven in de online cursus, Poort naar het Mystieke leven helpen om blokkades in de meridianen los te maken. Dit helpt met de stroming van vloeistoffen in het lichaam. De maancycli duwen en creëren op deze wijze getijden in het lichaam, net zoals ze dat doen in de oceaan. Wanneer dit door blokkades wordt tegengegaan, zal de druk opbouwen en je zo emotioneel of fysiek beïnvloeden.

De lymfestroom kan zeker worden bijgestaan door het gebruik van het uitstekend product: “Itires” (20 druppels, 3 maal daags, ruim voor of na de maaltijd, verkrijgbaar in de Verenigde Staten via +1-800-552-5646). Het probleem doet zich vooral in de wervelkolom, en de vloeistoffen in de schedel. Dit word veroorzaakt als gevolg van verstoppingen in de buitengewone meridianen – 8 meridianen die de volheid van meningsuiting hebben beïnvloed door het beheersen van DNA. Wanneer de blokkades daarbinnen worden vrijgemaakt, werken de meridianen harmonieus bij de aanmaak van vloeibare houdingen en stroming van vloeistoffen in de schedel en de wervelkolom.

Herinneringen over een hard leven, van slachtofferschap, wraak en schuld, is ook van invloed op de pulsatie van de vloeistoffen in de schedel en het ruggenmerg. Deze herinneringen moeten worden vrijgemaakt. De rozenolie die volgens een alchemistische formule is samengesteld, kan worden gebruikt op de meridiaan punten van de schedel om te helpen bij het vrijmaken van geboorte- en andere trauma’s. Bezoek onze Geuren Alchemie website (geurenalchemie.nl) voor de aankoop van rozen- en andere alchemistische oliën.
De rozenolie kan zonder Zegels op de meridiaanpunten worden toegepast. De Zegels zullen worden vrijgegeven in een nog uit te geven “Belvaspata Angel Healing” boek dat het specialistische type Krihanash Belvaspata, De kunst van Heling bevat. Het gebruik van deze Zegels zal de effecten van de rozenolie op de meridiaanpunten versterken.

Verwijderen van geboortetrauma dmv rozenolie - hoofdVerwijderen van geboortetrauma dmv rozenolie - zegels

Download de documenten

Document met overzicht meridiaanpunten op het hoofd (573 downloads)
Document met de 13 Zegels (680 downloads)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie