Naast de Zegels voor Liefde, Lof en Dankbaarheid nu ook de Zegel voor Vertrouwen voor Krihanash Belvaspata

Deel met andere...Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Liefde , Lof en Dankbaarheid zijn bij Belvaspata beoefenaars bekend als de Zegels die worden gebruikt aan het einde van Belvaspata heling sessies en inwijdingen om de genezende intenties te materialiseren en bewustzijn binnen te halen. Liefde, Lof en Dankbaarheid zijn de liederen die de spiegels van lichaam, ziel en geest oplossen.

Krihanash BelvaspataGenezing voor de Ziel (medio 2014 beschikbaar) introduceert de genezing van de pijn van incarnaties uit vorige levens via 12 hoofd meridianen van het lichaam en de alchemistische geuren van Fragrance Alchemy (aromatherapie)*. De hoofd Zegel werkt specifiek op het verwijderen van de Zwart Licht frequentie (de frequentie van de descentie cycli van de kosmos, wanneer in de zielenwereld) uit het lichaam en wordt gebruikt aan het begin van elke Belvaspata sessie.

Zegel voor VertrouwenMet de komst van Krihanash Belvaspata, de Belvaspata voor de Ziel, wordt bij het sluiten van de Krihanash Belvaspata heling sessie, ook de Zegel voor Vertrouwen gebruikt. Vertrouwen lost de ‘hogere geest’ op. Almine heeft verklaard: “De Zegel voor Vertrouwen mag alleen worden toegevoegd aan de sluiting van Krihanash Belvaspata heling sessies”.

Omdat Belvaspata beoefenaars hun helende protocollen uitvoeren als proxy voor de gehele mensheid, resulteert het schoonmaken van de acupunctuurpunten en meridianen van het lichaam van opgekropte herinneringen van catastrofale verandering en lijden, ook in de opschoning van de leylijnen van de Aarde. Het uitoefenen van deze Belvaspata modaliteiten, wordt daardoor een heilige dienst, die het leven op aarde verbetert. De ZegelVertrouwen wordt gebruikt tijdens het sluiten van een Belvaspata sessie in combinatie met de Zegels voor LiefdeLof en Dankbaarheid. Deze Zegels helpen bij het materialiseren van de genezende intenties en brengen bewustzijn binnen.

Lees meer over Krihanash BelvaspataGenezing voor de Ziel door middel van Geuren Alchemie hierKrihanash Belvaspata maakt gebruik van Belvaspata Zegels, alchemistische vergelijkingen, concepten van Helder- en Zuiverheid en de alchemistische oliën op specifieke meridianen voor het genezen van emoties op een diep zielsniveau.

* Vind hier meer informatie over de alchemistiche oliën van Fragrance Alchemy

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie