Krihanash Belvaspata – vragen en antwoorden

Deel met andere...Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone
Deze vragen en antwoorden komen voort uit de eerdere Blog Post: “Krihanash Belvaspata Genezing voor de ziel met Geuren Alchemy”. Heeft u nog vragen, laat het ons weten!

V

Wat is de betekenis van de optimale genezingstijden in verband met het negatieve-, neutrale- en positieve aspect van elke meridiaan?

A

De meridianen zijn ontvankelijk tijdens de voorgestelde termijnen, maar de genezing van de meridianen kan echt op elk moment gedaan worden.

Voorbeeld negatieve-, neutrale- en positieve aspect van een meridiaan

Het negatieve aspect van schuld zou een introverte reactie erop zijn. Een voorbeeld hiervan kan zijn: zelfverwijt, zelfhaat en piekeren over daden uit het verleden.
Het positieve aspect van schuld zou proberen het te onderdrukken door overcompensatie via extravagante gebaren, of door te proberen anderen de schuld te geven.
Zoals u kunt zien is het positieve aspect een meer extraverte reactie op een negatieve emotie.

Het neutrale gebied van schuld kan bestaan uit het onderdrukken ervan. Waarin het enige teken van de aanwezigheid de dialoog van het verstand is, dat het onder de oppervlakte houd. Men zou het neutrale aspect van een negatieve emotie als een ontkenning of onbewust zijn kunnen beschrijven.

V

Aangezien de aanwijzingen niet vermelden of het bijvoorbeeld de rechter of linker voet/pols is, maakt het uit welke kant we behandelen?

A

Het maakt niet uit welke kant van het lichaam je behandelt, echter zou ik persoonlijk de neiging hebben om de rechterkant te behandelen wanneer een emotie als positief kan worden gezien, en links wanneer het naar binnen keert. Voor het neutrale aspect kan je beide kanten kiezen.

V

Masseren we de olie in de meridiaan gedurende de volledige tijd van de behandeling (van een bepaalde meridiaan) of gewoon een paar seconden?

A

Het opbrengen van de olie duurt maar een paar seconden. Het primaire element van de behandeling van het meridiaanpunt is de specifieke olie op het punt en niet het masseren van het punt. Om precies te zijn, wordt in de oude Egyptische teksten gesuggereerd dat het zalven van het lichaam niet meer dan een paar seconden duurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie