Krihanash Belvaspata – Binnenkort te verwachten

Deel met andere...Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someone

Almine heeft aangekondigd dat ze een nieuwe Belvaspata modaliteit met de naam Krihanash, de Belvaspata voor de ziel heeft ontvangen. De tot op heden ontvangen algemene en speciale modaliteiten van Belvaspata, waaronder onder andere Kaanish Belvaspata, Genezing door Eenheid, Lied van het Zelf, Braamish Ananu en Arevespi Stra-unat (meer Belvaspata modaliteiten zijn te verwachten in 2013 en 2014), zijn gericht op creaties gecreëerd in de kosmische cycli wat bekend staat als White Light (Wit Licht) of ascentie cycli. Ascentie cycli zijn mannelijk, pro-actief en gebaseerd op licht of informatie. De complimentaire descentie cycli zijn vrouwelijk, ontvankelijk en gebaseerd op frequentie of emotie. Naast de instrumenten die we hebben ontvangen om te helpen met genezingsvraagstukken van de Witte Licht cycli, krijgen we nu deze modaliteiten om te helpen bij het genezen van de pijn en trauma’s van herinneringen uit het verleden die we mogelijk nog niet uit de Black Light (Zwarte Licht) cycli hebben opgelost.

Fragment uit Krihanash Belvaspata, De kunst van Healing door Almine (verkrijgbaar in de herfst 2013):

Almine

Gezegd kan worden dat het verleden het heden definieert en het heden het verleden. Het verleden laat haar stempel achter op het heden en geeft op deze wijze vorm aan onze houding, afweermechanismen, identiteiten en ons beeld van de wereld. Deze op hun beurt bestendigen het verleden naar de toekomst en creëren op deze wijze een cyclus die we over en over leven.

Gevangen in deze cyclische incarnaties van leven, herhalen we de incomplete uitingen van onszelf, de blinde vlekken en de beperkingen in cycli van middelmatigheid. Het verleden, op zijn plaats gehouden door bewuste en onderbewuste herinneringen, mag niet veranderen zolang de indrukken nog steeds bestaan. Dit voorkomt dat het huidige, goed geleefde moment het verleden verandert.

De incarnaties van de mens zijn een micro kosmische weergave van de macro kosmische levenscycli. De kosmos beweegt door 300 posities van leven (de Witte Licht cyclus), gevolgd door de 300 posities van de dood (de Zwarte Licht cyclus). Terwijl deze twee parallelle realiteiten (de Yin en Yang) elkaar afwisselen, sleept het kosmische leven de overblijfselen van herinneringen, die worden gehouden in het frequentie component van het bewustzijn, van de een naar de andere cyclus.

Deze herinneringen werken tegen de inspanningen van de Belvaspata beoefenaar om heelheid en gezondheid te bevorderen in degenen die komen voor genezing. Dit wordt verder verergerd door het feit dat er verscheidene cycli uit het verleden invloed uitoefenen op het heden. Het is dus van groot belang dat de invloeden van deze cycli, voor een grondige behandeling van een individu, worden geadresseerd voor de huidige gezondheid van hem of haar, een familielid of een cliënt.

Omdat Belvaspata beoefenaars hun helende protocollen uitvoeren als proxy voor de gehele mensheid, resulteert het schoonmaken van de acupunctuurpunten en meridianen van het lichaam van opgekropte herinneringen van catastrofale verandering en lijden, ook in de opschoning van de leylijnen van de Aarde. Het uitoefenen van deze Belvaspata modaliteiten, wordt daardoor een heilige dienst, die het leven op aarde verbetert.

AlmineSpiritual Journeys
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie