Vrouwelijke Alchemistische Geuroliën

Overzicht van de Vrouwelijke geuren van Fragrance Alchemy. De collectie bestaat uit Alchemistische Geuroliën. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u graag naar Geuren Alchemie (geurenalchemie.nl).

Almine’s Secret Garden
Almine’s Secret Garden
(Almine’s Geheime Tuin)

Inspirerend met geurige beloften van wonderbaarlijke wonderen en magie. Deze bedwelmende en onvergetelijke geur blijft hangen als een onuitgesproken boodschap van verleidelijke momenten die komen gaan.

Almine’s Secret GardenMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Blue Lagoon
Blue Lagoon
(Blauwe lagune)

Deze heerlijke melange van vanille bloemen, koren bloemen en andere bloesems, verlicht het humeur door de hersenen te stimuleren serotonine vrij te geven. Het wekt optimisme, hoop en lichtheid van bestaan, terwijl het spanning losmaakt die wordt veroorzaakt door oud cellulair geheugen. Deze romantische geur inspireert het Lied van het Hart.

Blue LagoonMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Flower of Saffron
Flower of Saffron
(Bloem van Saffraan)

Flower of Saffron brengt diepte in intuïtie en spiritualiteit, en levert diepe vrede en tevredenheid. Deze olie stimuleert de functies van de organen.

Flower of SaffronEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Fuchsia
Fuchsia

Deze exotisch geurende olie stimuleert optimisme, eigenwaarde en balanceert het humeur met een gelijkmatige gemoedstoestand. Zijn luchtige karakter creëert de innerlijke rust van het oog van de storm.

FuchsiaEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Garden of Eden
Garden of Eden
(Het Hof van Eden)

De frequentie van deze prachtige melange kan de onschuld van tijdloosheid voor het lichaam en zijn velden effectief herstellen.

Hoewel deze geur de vrouwen mogelijk het meest aanspreken, is deze melange bevorderlijk voor iedereen en wordt bij voorkeur aangebracht op de zonnevlecht (solar plexus).

Garden of EdenMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Gardenia
Gardenia

Gardenia brengt vertrouwen in de kracht van het vrouwelijke. Het bevordert de sierlijkheid en zelf-soevereiniteit.

GardeniaEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Goddess Blend
Goddess Blend
(Godinnen melange)

Als een gouden draad door het tapijt van tijd, spreken legenden het over de ultieme vrouwelijkheid. Geïnspireerd door deze oude verhalen van de godin onder de mensen, is deze suggestieve geur gecreëerd om harten te roeren en de zintuigen in verrukking te brengen.

Goddess BlendMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Henna Flower
Henna Flower
(Henna Bloem)

Vrouwen houden van de Henna Flower olie en mannen genieten ervan. Deze krachtige en heilige olie brengt herinneringen terug van de ongerepte tijd waarin wij vóór de val in dualiteit verbleven. Omhul jezelf in de gelukzaligheid van deze prachtige geurige olie en de verhoogde staat van bewustzijn die het oproept.

Henna FlowerEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Jasmine
Jasmine
(Jasmijn)

Jasmijn intensiveert de sensuele ervaring. Het verhoogt het bewustzijn van de genoegens van het leven en herstelt emotioneel welzijn.

JasmineEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Lily
Lily
(Lelie)

Lelie creëert verfijning van plezier en diepte van de sensuele ervaring.

LilyEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Lotus
Lotus

Deze geur zorgt voor een zeer diepgaand ontwaken van de verborgen centra van het lichaam, met name de pijnappelklier en het hoger hart. Lotus creëert een veld van goud licht rond het lichaam.

LotusEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Magnolia
Magnolia

Magnolia geneest kwesties van bemoederen, ofwel de neiging om anderen te bemoederen of de behoefte veroorzaakt door onvoldoende ouderschap tijdens de kindertijd. Magnolia brengt diepe tevredenheid en gevoelens van heelheid.

MagnoliaEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Narcissus
Narcissus
(Narcis)

Narcissus wordt de geur van de maan genoemd en het benadrukt het vrouwelijke mysterie. Het ontwaakt het intuïtieve karakter van het vrouwelijke reproductieve systeem en de communicatie met de verborgen rijken.

NarcissusEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Neroli
Neroli
(bloesem van de bittere sinaasappelboom)

De poëzie van deze aangrijpende geur blijft als een belofte in de lucht hangen, terwijl het verdriet en onverdraagzaamheid vrijmaakt. Het levert diepe troost en optimisme.

NeroliEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Queen of the Nile
Queen of the Nile
(Koningin van de Nijl)

Queen of the Nile bevordert de vloeibaarheid van meesterschap, terwijl het je vrijmaakt van de gevangenschap van onze geloofssystemen. Het stimuleert spontane authenticiteit en een zelfverzekerde uiting van mening. Het kan gunstig zijn voor het vrijgeven van stricturen in gewrichten en gewrichtsbanden.

Queen of the NileMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Rose
Rose
(Roos)

Deze rozenolie heeft een frequentie die ons doet denken aan Eenheid. Het geneest geboorte trauma van moeder en kind, en herstelt het intuïtieve karakter van de baarmoeder. Het is een mix van Bulgaarse en Egyptische absolute roos essentie.

RoseMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Realms of Innocence
Realms of Innocence
(Rijk van Onschuld)

Het doel en het geschenk van de plantenextracten en alchemie van deze melange, is de capaciteit van de buitenzintuiglijke waarnemingen te verbeteren om zelfsturing mogelijk te maken. Het is duidelijk vanuit de formule zelf, dat het de opening van een doorgang tussen de fysieke en de magische rijken, bekend als de Realms of Innocence, mogelijk maakt.

Realms of InnocenceMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Secret of Nefertiti
Secret of Nefertiti
(Geheim van Nefertiti)

Secret of Nefertiti verbetert het poëtische perspectief en de romantiek van het leven. Het verfijnt de sensuele ervaring en stimuleert seksualiteit, net zoals Lotus dat doet.

Secret of NefertitiMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Secret of the Desert
Secret of the Desert
(Geheim van de Woestijn)

Secret of the Desert is aardend voor vrouwen die geneigd zijn buiten hun lichaam te leven, of die hun vrouwelijke kant, in het voordeel van de mannelijke expressie, onderdrukken. Het creëert een gevoel van veilige vrouwelijke expressie.

Secret of the DesertMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Song of Joy
Song of Joy
(Lied van vreugde)

Deze heerlijke geur maakt, als een serenade van vreugde, verdriet en onverdraagzaamheid vrij, harmoniseert de emoties en geeft een ontspannen en sereen gevoel. Tegelijkertijd verkwikt de Song of Joy de geest en verhoogt de geur en frequentie van deze magnifieke melange het bewustzijn.

Song of JoyMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Song of The High Heart
Song of The High Heart
(Lied van het Hoger Hart)

De kennis van twee acupressuur punten is voor de mens al eeuwen verloren. Dit zijn de zogenaamde de twee wederopstand punten, zo genoemd vanwege de belangrijke rol die zij spelen bij de voorbereiding van de ontvanger voor de wederopstand. Eén punt is twee vingers boven de navel. Dit punt maakt gebruik van Lotus olie. Het andere punt, nog belangrijker, omdat het dient als een brug tussen de binnen- en buitenwereld, is het punt van het hoge hart.

Song of The High HeartMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Song of the Rose
Song of the Rose
(Lied van de Roos)

Verscholen achter de verleidelijke melange van roos, lavendel en andere bloemige noten, ligt de kracht van alchemie.

Song of the RoseMelangeBezoek product op Geuren Alchemie

Copyright ©  Spiritual Journeys, LLC | helingvanhethart.nl. Alle Rechten Voorbehouden.