Mannelijke Geuroliën

Overzicht van de Mannelijke geuren van Fragrance Alchemy. De collectie bestaat uit Alchemistische Geuroliën. Voor een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u graag naar Geuren Alchemie (geurenalchemie.nl).

Arabian Nights
Arabian Nights
(Arabische Nachten)

Deze geur is diep sensueel en wekt de zelfkennis van de mannelijke potentie. Het heeft lust opwekkende (afrodisiacum) kwaliteiten.

Arabian NightsMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Bedouin of the Night
Bedouin of the Night
(Bedoeïenen van de Nacht)

Bedouin of the Night laat de vrouwelijke kwaliteiten van de man ontwaken, terwijl het een goede doorstroming van energie in de onderste chakra’s stimuleert. Het herstelt de intuïtieve vermogens van het mannelijke.

Bedouin of the NightMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Blend of the Gods
Blend of the Gods
(Goden melange)

Het primaire ingrediënt in deze onovertroffen melange, is Oud olie van de hoogste kwaliteit. Zijn verfijnde eigenschappen stimuleren de productie en het vrijkomen van hormonen die een lang leven, persoonlijke kracht en aantrekkingskracht, en de ontwikkelde uitdrukking van mannelijke evenwichtigheid bevorderen.

Blend of the GodsMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Desert Moon
Desert Moon
(Woestijn Maan)

Deze geur stimuleert de werking van de verborgen centra die alleen in het droomlichaam van de mens te vinden zijn. De mannelijke baarmoeder, een centrum dat zich bevindt boven de basis (root) chakra binnen het droomlichaam, ontwaakt en creëert een gevoel van zelfbevruchting van zijn dromen. Het creëert een gevoel van thuis zijn en het vertrouwen in zelfrealisatie.

Desert MoonMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Hathor
Hathor

Hathor bevordert innerlijke mannelijke kracht en zelfvertrouwen. Creëert het geloof en vertrouwen in het behalen van je doelen.

HathorMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Lion of Judah
Lion of Judah
(Juda’s leeuw)

Het primaire doel van deze olie is de afstemming van de individuele wil met die van de Oneindige. De olie kan de geur van overgave worden genoemd.

Lion of JudahMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Luxor
Luxor

Deze geur van diepe sensualiteit verhoogt zintuiglijke ervaringen door het verhogen van de gevoeligheid van het bewustzijn. Deze rijke geurige melange complementeert de expressie van mannelijke viriliteit en aantrekking. Deze olie ontwaakt het omhoogkomen van de kundalini.

LuxorMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Papyrus
Papyrus

Papyrus herstelt de liefde voor avontuur in het leven en wekt de volledige werking van de seksualiteit.

PapyrusMelangeBezoek product op Geuren Alchemie
Patchouli
Patchouli

Patchouli is zeer grondend voor de mannelijke neiging een te grote nadruk te leggen op het elektrische (verstand, rede en intellect). Het helpt het dialoog van de geest te doen zwijgen, zodat spiritueel meesterschap kan worden bereikt . Bevordert diepe meditatie en expansie.

PatchouliEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Sandalwood
Sandalwood

Sandalwood’s schone, frisse geur is opwekkend voor de geest en verlicht het humeur. Het helpt bij het ​​loslaten van de greep van het verleden en wekt hoop. Het kan nuttig zijn in het creëren van optimisme en zelfvertrouwen.

SandalwoodEnkelvoudige olieBezoek product op Geuren Alchemie
Tutankhamun
Tutankhamun

Tutankhamun lost stagnatie van emoties op en de onderdrukking van de authenticiteit van de mannelijke expressie.

TutankhamunMelangeBezoek product op Geuren Alchemie

Copyright ©  Spiritual Journeys, LLC | helingvanhethart.nl. Alle Rechten Voorbehouden.