Heling Sets

Overzicht van de Heling sets van Fragrance Alchemy. Voor een uitgebreide beschrijving van het desbetreffende helingsprotocol verwijzen wij u graag naar Geuren Alchemie (geurenalchemie.nl).

Het schonen van de 12 Hoofdmeridianen
Het schonen van de 12 Hoofdmeridianen

Voor het wijzigen van de cellulaire matrix naar de hogere evolutie van expressie, en de activering van het godendom van het individu, is het verwijderen van de blokkades in de 12 belangrijkste (hoofd) meridianen van het lichaam noodzakelijk. De blokkades zijn de oorsprong van het geheugen, lineaire tijd en de negatieve emoties die daaraan zijn verbonden.

Geur, als het enige zintuig dat nooit viel (de frequentie bleef hoog), is een sleutel voor het moeiteloos oplossen van de blokkades, veroorzaakt door scheiding van het bewustzijn. De geur herinnert het lichaam aan zijn eenheid met de Bron.

Het schonen van de 12 Hoofdmeridianen12 Oliën en HandleidingBezoek product op Geuren Alchemie
Het schonen van de 8 Buitengewone Meridianen
Het schonen van de 8 Buitengewone Meridianen

Het 8 Buitengewone meridianen protocol is gericht op het opschonen van herinneringen door middel van de 8 Buitengewone meridianen van het lichaam.

Het heeft lang lichtzoekers verbijsterd, dat het niet uitmaakt hoeveel zelfwerk zij hebben gedaan, oude herinneringen naar boven blijven komen om hun emotionele evenwicht te verstoren.

Herinneringen worden vastgehouden in de magnetische velden van het lichaam. Deze magnetische velden worden gegenereerd door de 20 Meridianen van het lichaam en specifiek door de 8 Buitengewone meridianen.

Het schonen van de 8 Buitengewone Meridianen8 Oliën en HandleidingBezoek product op Geuren Alchemie
Het schonen van de 20 Meridianen
Het schonen van de 20 Meridianen

Het 20 Meridianen protocol is met name gericht op (seksueel) misbruik en het helen door het opschonen van de 12 Hoofd- en de 8 Buitengewone meridianen van het lichaam.

Het trauma van seksueel misbruik is een schending van het hele lichaam en heeft invloed op alle lichamelijke meridianen, de 12 Hoofdmeridianen alsmede de 8 Buitengewone meridianen.

De toepassing van de alchemistische oliën op de acupressuurpunten van de meridianen, helpt om de blokkades, die de stroom van levenskracht belemmeren en uiteindelijk leiden tot lichamelijke verwondingen en ziekte, vrij te maken en te verwijderen.

Het schonen van de 20 Meridianen20 Oliën en HandleidingenBezoek product op Geuren Alchemie
Hart en Pijnappelklier set
Hart en Pijnappelklier set

Onlangs hebben ingrijpende veranderingen plaatsgevonden in de overdracht van informatie in het chakra en endocriene systeem en het creëren van een dynamisch evenwicht in en tussen hen.

Het Hart en de Pijnappelklier zijn de belangrijkste centra in dit proces. Ze fungeren als een plaats van vereffening, opheldering en verrekening voor de ontvangen informatie.

Door het gebruik van deze specifieke melanges kan dit proces voor zowel het Hart als de Pijnappelklier verbeterd worden.

Hart en Pijnappelklier set2 MelangesBezoek product op Geuren Alchemie