Wat is Belvaspata?

De Zegels van Belvaspata

Belvaspata Zegel
Belvaspata Engel

Belvaspata, heling van het hart, is een heilige modaliteit die geneest door middel van licht en frequentie. Deze geneeswijze is een geschenk van de Bron aan de kosmische rassen om de verandering van de fysische wetten te accommoderen. Deze verandering vond plaats in augustus 2006 toen al het leven ascendeerde naar een nieuwe schepping.
Het gebruik van Belvaspata geneest op het moment dat de frequenties van de Heilige Zegels (sigils) worden aangetrokken daar waar ze het meest nodig zijn.

Belvaspata, de helende modaliteit voor de nieuwe frequenties binnen de kosmos, houdt rekening met de veranderingen die in augustus 2006 plaatsvonden. Deze veranderde de wetten die al het bestaan beïnvloeden.

De meest fundamentele veronderstellingen waarop genezers van alle heling modaliteiten hun methodes baseerde, veranderde van de een op het andere moment. Voor deze fundamentele verandering in 2006, trokken tegenovergestelde energieën elkaar aan en werd helende energie door de zieke energieën aangetrokken. Nu stoten ze elkaar echter af!
Genezers kunnen nu licht en frequentie gebruiken om de illusie van de ziekte weg te nemen, want onder de gewijzigde kosmische wetten, trekken tegengestelde frequentie en licht aspecten elkaar aan.

Belvaspata betekent in de taal van de Moeder / Godin: heling van het hart”.

Het primaire doel van de eerdere cycli van bestaan was, het zoeken naar perceptie (dit is intellect georiënteerd). Degene die we nu zijn ingegaan heeft een ander doel. Deze creatie daagt ons uit om één primaire doel te bereiken: het creëren via het hart.
Het geheel van kennis, Belvaspata, is een geschenk van de Bron zodat we het nieuwe doel van het leven kunnen vervullen. Het is hier om ons te helpen om gezondheid, vreugde en geluk via het hart te creëren.

Luister naar een korte impressie van de Belvaspata Angel Healing muziek die gedurende de Belvaspata sessie afgespeeld kan worden.

  • Belvaspata - Healing of the Angels

Copyright © Spiritual Journeys, LLC | helingvanhethart.nl. Alle Rechten Voorbehouden.