Belvaspata Grootmeester Niveau

Belvaspata’s eerste drie niveaus zijn bedoeld voor hun positieve en heilzame invloed op de fysieke-, etherische-, emotionele- en mentale lichamen van alle wezens. Niveau II heeft invloed op de vier lagere lichamen van de planeet. Bij het Belvaspata Meester Niveau, worden ook de vier lagere lichamen van de kosmos door de Zegels beïnvloed.

Het Grootmeester Niveau beïnvloed de geestelijk emotionele, spiritueel mentale en de geest lichamen van alle. Het bevordert het samenkomen van het leven in de meer subtiele en fysieke niveaus van het bestaan. Dit niveau van Belvaspata verwijdert ook obstakels die interfereren met het openen en tot bloei komen van de vele nieuwe verbeteringen die nu te vinden zijn in het unieke archetype: de mens.

Het Grootmeester Niveau is het niveau voor de onsterfelijkheid van het lichaam. Het is ontworpen om nieuwe hormonen vrij te geven en het openen van de hogere capaciteiten van het endocriene systeem. Het verbindt de individu met de hulp van de hoogste niveaus binnen de kosmos. Het trekt aanvullende Engelachtige in ons leven aan en brengt helderheid van geest en zuiverheid van hart wanneer de paden van het licht in het zevende lichaam, het geest lichaam, worden opgeschoond. Wanneer dit plaatsvindt, worden ook de kosmische paden opgeschoond en worden oude programmering van lijden verwijdert.

De frequenties van het Grootmeester Niveau werden geboren toen de Pure Emoties en de Staten van Zijn met elkaar ‘pulseerde‘. Dit is nu niet meer nodig, omdat allen nu deel uitmaken van het verenigd veld. Deze frequenties hebben niet hun eigen specifieke helende Zegels, maar het is belangrijk om ze opnieuw te bestuderen zodat ze worden begrepen en intenser gevoeld.

De Pure Hart Energieën

Het Grootmeester Niveau vereist dat de 12 Pure Hart Energieën worden bestudeert en geïnternaliseerd. Hier is een voorbeeld van het eerste paar van de 12 Pure Hart Energieën.

  Extase   |     Omhelzing     Goddelijke compassie

Extase als positieve factor is actief: het is het uitzenden, of uitreiken van het extatische lied van het Hart. Overal waar het lied reikt, wordt het door het Hart in barmhartige omhelzing opgenomen. Goddelijk mededogen / Goddelijke compassie kan dus worden omschreven als de extatische omhelzing van het Hart.

De Zegels

Dit niveau van Belvaspata gaat gepaard met een reeks van 10 Zegels die elk betrekking hebben en aangebracht worden op een bepaald deel van het lichaam. Zij kunnen op zichzelf gebruikt worden of in combinatie met andere Zegels in een sessie. Naast deze 10 Zegels, zijn er 19 Geavanceerde Zegels, die zowel door een Meester als Grootmeester van Belvaspata gebruikt kunnen worden.

Hier is een voorbeeld van het eerste paar van de 10 Zegels, die op de root/stuit chakra wordt aangebracht.

Belvaspata Grootmeester Niveau - Zegel

Deze Zegel en de begeleidende Engel Zegel, zijn ten behoeve van:

het verwijderen van verouderde programmeringen van de lichtvezels, zodat het licht vrij kan stromen.

Voorbereiding voor de inwijding tot het Grootmeester Niveau van Belvaspata

Het Grootmeester Niveau beïnvloed de geestelijk emotionele, spiritueel mentale en de geest lichamen van alle. Het is het niveau ter voorbereiding op de onsterfelijkheid van het lichaam, terwijl het nieuwe hormonen vrijgeeft en het de hogere capaciteiten van het endocriene systeem opent. Tevens schoont het ook de kosmische paden en verwijdert oude programmering van lijden als het de in te wijden persoon verbindt met de hulp van de hoogste niveaus binnen de kosmos.

Vereiste: Ingewijd voor Niveau I, II en het Meesterschap.
Benodigdheden: Belvaspata volume I of II en de daarbij behorende geluidselixir.
Voorbereiding: Bestudeer en internaliseer de 12 paren van Pure Hart Energieën.
Inwijding:
  • Een Grootmeester van Belvaspata kan de inwijding doen voor het Grootmeester Niveau.
  • Zelf-inwijdingen kunnen worden gedaan met behulp van een Grootmeester van Belvaspata.
Te gebruiken Zegels: Alle Zegels en Protocollen van Belvaspata.

Copyright © Spiritual Journeys, LLC | helingvanhethart.nl. Alle Rechten Voorbehouden.