Belvaspata inwijdingen

Belvaspata inwijdingen / initiaties zijn erg belangrijk voor het gebruik van Belvaspata. Het werk dat voor elk niveau wordt gedaan, verhoogt de ontvankelijkheid voor de inwijding, omdat het de frequentie verhoogt.

De inwijdingen zelf verhogen de frequentie van degene die ingewijd wordt en elk niveau van Belvaspata resulteert in een steeds hogere frequentie. Wanneer we meer en meer werken met de Engelen van Belvaspata, des te meer zij in ons integreren.

Er zijn 4 inwijdingsniveaus voor Belvaspata: Niveau I, niveau II, Meester (Master) en Grootmeester (Grand Master) en twee manieren om ingewijd te worden:

Zelf inwijding

Om uzelf in te wijden, verwijzen wij u naar de sectie over zelf-inwijding in: “Belvaspata, Angel Healing Volume I of II“, die binnenkort te verkrijgen is als fysiek boek of als e-boek via deze website (ten tijden van schrijven alleen nog in het Engels verkrijgbaar).
Bij het boek, Belvaspata Angel Healing Volume I hoort een MP3 download getiteld “Angel Healing“, waarin Almine in de taal van de Oneindige spreekt. Deze helpt bij het leren van de uitspraak van de taal die wordt gebruikt binnen Belvaspata. Deze audio is binnenkort beschikbaar op deze website. Zie de “Belvaspata Angel Healing Volume I – MP3” Download pagina.

Sinds januari 2009, kan de zelf-inwijding voor niveau I en niveau II op hetzelfde moment plaatsvinden en de Meester & Grootmeester niveaus kunnen samen worden uitgevoerd (met de vereiste voorbereiding voor alle niveaus). Er is een wachttijd van 3 maanden tussen Niveau II en het Meester (Master) niveau. Aanbevolen wordt dat er dagelijkse gebruik gemaakt wordt van Belvaspata.

Om zelf-inwijding met succes te voltooien, wordt aanbevolen dat degenen die geïnteresseerd zijn, contact opnemen met een Meester of Grootmeester, die kan ondersteunen bij het proces (contactinformatie is te vinden in de Meester en Grootmeester Directory op deze site). Belvaspata Meesters kunnen anderen initiëren tot, en met inbegrip van hun eigen niveau.

Inwijding door een Belvaspata Meester of Grootmeester

Waneer u ervoor kiest om u zelf niet in te wijden, kunt u contact opnemen met een Belvaspata Meester of Grootmeester (controleer het Meester en Grootmeesters overzicht op deze website).

Opmerking: Voorbereiding is vereist voor alle 4 niveaus in Belvaspata. Het doel van deze voorbereiding voor elk inwijdingsniveau is om de frequentie en de ontvankelijkheid van de in te wijden persoon te verhogen.

De inwijdende Meester is er voor verantwoordelijkheid dat alle voorbereidingen door de in te wijden persoon zijn afgerond alvorens een inwijding uit te voeren.

Waarom een inwijding door een Grootmeester?

reden volgt

Waarom is een inwijding in de verschillende niveau’s van Belvaspata zo belangrijk?

Wanneer Belvaspata wordt gebruikt zonder de voorbereidingen en inwijding(en), komen toxines (gifstoffen) vrij uit de nieren en de lever en dit creëert zeer sterke vijandige emoties.
Tevens creëert het chaos in uw omgeving, omdat het voertuig waardoor de Belvaspata frequenties zich bewegen, door u namelijk, niet is voorbereid op de kracht van deze frequenties.

Copyright © Spiritual Journeys, LLC | helingvanhethart.nl. All Rights Reserved.